Sokjes

Wij ‘Sokjes’ zijn met heel veel. Er zijn mijn vele klei-vriendinnen ..maar er zijn ook professionele keramisten of gewoon ambitieuze vrouwen die mij inspireren. Soms vind ik wat ze doen zoo geweldig , dat ik het gewoon MOET delen.. Hopelijk vinden jullie dat even interessant.

K-design : Katja Van Breedam waagde de sprong en heeft haar eigen lijn in bone china! Ze doet het allemaal zelf en het is in één woord, prachtig!

Ann Van Hoey : Wie kent haar niet ondertussen? Dankzij Ann heb ik beslist een academische opleiding te gaan volgen en dat was een heeeel goeie beslissing! Ze heeft me toen geïnspireerd en ze doet dat nog steeds.

Pascale Naessens  Ik leerde Pascale kennen op een zomercursus bij Bie. Is dat een toffe madam! Toen in haar allereerste boek een bord van mij was gebruikt , was ik natuurlijk apetrots, maar wat een heerlijke recepten staan daar ook in!! Zij is mijn garantie op  ‘ een gezonde  geest in een gezond lichaam’ . En ik wil het hier toch even gezegd hebben, wat ze zelf maakt op de draaischijf is duizend keer mooier dan wat Serax fabriceert (maar sshhht niet verdervertellen 🙂

PTZE : Anja Meeusen .. van een self made woman gesproken! Waanzinnig mooi porselein, stuk voor stuk met haar eigen twee handen gedraaid op de draaischijf ! En dat zijn er geen acht of twaalf , nee, reeksen van soms honderd stuks voor restaurants, hotels en B&B’s .. ongelooflijk!

De Keramiekboetiek : Ik kende  Karla Verstraelen eigenlijk nog maar pas toen ze me toevertrouwde dat ze grootse plannen had, maar ik was meteen mee. Als je onverwacht op een belangrijk kruispunt  in je leven staat moet je het lef hebben te gaan voor je dromen en dat doet ze ! Tonnen klei heeft ze laten aanrukken samen met een heleboel andere keramiekbenodigdheden voor haar spiksplinternieuwe winkel . Je moet maar durven 🙂

Uniquole : Nicole is geen keramiste maar wel een ‘heel speciale dame ‘ . Elk jaar organiseert ze ‘Meesterlijk’ in Amsterdam, een event waar ze designers en makers in contact wil brengen met het grote publiek en ze gaat daarbij volledig af op gevoel en schoonheid.  Ze heeft me uitgedaagd en geïnspireerd en ik ben haar enorm dankbaar.

Anima Roos : Dat is een straffe madam! Ik heb het geluk gehad al enkele demonstraties en workshops van haar te mogen volgen. Ze legt de dingen zo duidelijk uit en is zo gepassioneerd in haar vertellen dat ze kompleet tijd en plaats uit het oog verliest! En ze heeft humor , altijd een pluspuntje voor mij 🙂 Als je een workshop of demonstratie van haar kan volgen, niet twijfelen, doen!!

Simon Leach  : Simon is een kleinzoon van de befaamde Bernard Leach en een échte traditionele pottenbakker. Hij filmt alles wat hij doet in zijn atelier en zet dat op youtube. Ik heb zoveel dingen geleerd met daarnaar te kijken! Ik hoop hem ooit eens in levende lijve te kunnen bedanken.

 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van activiteiten, homesales of workshops ? Rechts op deze pagina zie je  ‘VOLG DEZE BLOG’ met daaronder de vermelding KLIK HIER . Via deze link kom je op een inschrijvingsformuliertje dat je dient in te vullen. Je krijgt dan alle updates als eerste in je mailbox! (Vergeet wel niet je adres te bevestigen via de link in de mail (check je spam als je geen mail krijgt !!!) ==>

Advertenties

Een gedachte over “Sokjes

  1. Pingback: Mijn inspiratie | potjesensokjes

geef gerust commentaar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s