Masterclass : Porseleindraaien met Tineke Van Gils 11-12 augustus***

bekijk ALLE AKTIVITEITEN =>

IMG_6500Porselein draaien ….. een uitdaging!

Tineke : Draaien met porselein is een kunst. Over de moeilijkheden van porselein en de techniek en het gereedschap om porselein te bedwingen wordt veel gesproken en geschreven. Niet alles echter is zo absoluut als het vaak wordt voorgesteld. De keuze voor een specifieke porseleinmassa, een bepaalde techniek, een stuk gereedschap …..dit alles bepaalt het resultaat dat je kunt bereiken. Andersom geldt hetzelfde. Aan de hand van plaatjes en voorbeelden bekijken en vergelijken we meerdere mogelijkheden, werkwijzen en resultaten. Maar natuurlijk gaan we vooral zelf aan de slag. “

Wie is Tineke Van Gils ? 

Beelden zeggen zo veel meer dan woorden.. daarom 3 filmpjes die je MOET zien!

https://www.youtube.com/watch?v=jZwMHb_r8Vcimg_5742

https://www.youtube.com/watch?v=youRny_yPyY

https://www.youtube.com/watch?v=AZIM5fnsvmI

Wanneer?

vrijdag 11 en  zaterdag 12 augustus van 9.30u tot 17.00u

Waar?

Franselei 52, Duffel

Wa-kost-da?

195 euro pp

Koffie, thee en chocolatjes tijdens de pauzes zijn inbegrepen .

Onze lunch delen we :  iedereen brengt iets mee, we zetten alles op tafel en delen maar!

Omdat sommigen een specifieke porseleinmassa verkiezen is het porselein niet standaard inbegrepen in de cursus. Je kan hem laten klaarleggen of zelf meebrengen. (Meer info over goede draaiporselein en dergelijke krijg je in de bevestigingsmail na inschrijving)

Afgewerkte stukken kunnen eventueel biscuit gebakken worden in het atelier en op een later tijdstip opgehaald worden.

Wie kan inschrijven?

Iedereen met een gezonde nieuwsgierigheid naar het intrigerende materiaal dat porselein is. Enkele jaren draaiervaring is wel noodzakelijk.

Hoe kan je inschrijven?

Vul onderstaand contactformulier in met je naam, e-mail, telefoonnummer (geef die aub in!! het is soms de enige manier om iets te communiceren wanneer mail niet werkt, ik zal hem niet misbruiken!) en je ervaring. Je krijgt dan snel een mailtje met instructies voor inschrijving, betaling , wegbeschrijving, wat mee te brengen enz..

Opgelet ! De inschrijving is wel pas definitief NA betaling.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, workshops en  gebeurtenissen op de blog? Klik dan ‘volg potjesensokjes’ in de balk rechts. Je krijgt dan een mailtje om je inschrijving te bevestigen (check je spam als je geen mail krijgt!!) ==>