* Cursus draaien voor (licht) gevorderden op donderdag vanaf september 2017

 

bekijk ALLE AKTIVITEITEN =>

img_7093Cursus voor (licht) gevorderden verspreid over 5 maanden.

 

De lessen zijn gebundeld op 5 volledige dagen. Dat zijn zeer intensieve dagen waarop je veel technieken meekrijgt. De lessen zijn ‘op maat’ en we bespreken regelmatig waar je naartoe wil en hoe je controle kan krijgen over de vorm die jij wil. Er kan ook met porselein gedraaid worden of we kunnen ook dieper ingaan op één bepaald aspect, bijvoorbeeld glazuren.

Het is aan te raden  dat je in de periode tussenin zelf aan de slag gaat.  Het is dus een voordeel indien je beschikt over een draaischijf thuis of een plek elders (academie, vrij atelier) waar je op een draaischijf kan oefenen . Uiteraard is dat geen noodzaak, of kan dat volgen naarmate duidelijk wordt dat het helemaal je ding is..

 

Cursus pottenbakkenaantal deelnemers: er is plek voor 6 draaiers

op donderdagen : 21/09  26/10  16/11  21/12   en  25/01 

de ‘les’ start om 10.00u en we sluiten af om 16.00

Prijs: 280 euro (ruwbak van afgewerkte stukken inbegrepen )

Opmerking : Ergens in de loop van december kan je beslissen of  je al dan niet de volgende reeks van 5 donderdagen ook wenst te volgen.

Hoe kan je inschrijven?

Vul onderstaand contactformulier in met je naam, e-mail, telefoonnummer (geef die aub in!! het is soms de enige manier om iets te communiceren wanneer mail niet werkt, ik zal hem niet misbruiken!) en ervaring. Bij goedkeuring krijg je binnen de week een mailtje met instructies voor inschrijving, betaling , wegbeschrijving, wat mee te brengen enz..

Opgelet ! De inschrijving is wel pas definitief NA betaling.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, workshops en  gebeurtenissen op de blog? Klik dan ‘volg potjesensokjes’ in de balk rechts. Je krijgt dan een mailtje om je inschrijving te bevestigen (check je spam als je geen mail krijgt!!) ==>

Advertenties