**Borden-2-daagse : 5 en 6 mei 2017

bekijk ALLE AKTIVITEITEN =>


P1020194Doel
:

Tijdens deze 2-daagse workshop leer je de toch wel aparte techniek van borden draaien. Het vertrekpunt voor een bord of platte schaal is totaal verschillend aan cilinders of kommen. De eerste dag oefenen we vooral het vlak centreren en bekijken we de mogelijke ‘randen’ van een bord. De tweede dag gaan we de borden groter maken en/of grote schalen draaien (ovenschalen, fruitschalen) en zelfs ovalen schalen ! We gaan ook dieper in  op het hergebruiken en recycleren van draaiklei.

Ieder vertrekt op zijn eigen niveau. Er zijn slechts 6 plaatsjes dus de begeleiding is zeer intensief en persoonlijk. De workshop wordt gegeven bij en door Nora Nuyts

Wanneer?

Vrijdag en zaterdag van 10.00- 16.00

Waar?

Franselei 52, Duffel

Wa-kost-da?

IMG_2986150 euro pp

Klei is inbegrepen, alsook koffie, thee, water … en chocolatjes …  Onze lunch delen we . Iedereen brengt iets mee , alles op de tafel en delen maar .

Maximum 6 deelnemers

Wie kan inschrijven?

Om vruchten te plukken van deze workshop is het nodig dat je kan centreren, dus een minimale basis van draaien is wel nodig.

Hoe kan je inschrijven?

Vul onderstaand contactformulier in met je naam, e-mail, telefoonnummer (geef die aub in!! het is soms de enige manier om iets te communiceren wanneer mail niet werkt, ik zal hem niet misbruiken!) en eventuele opmerkingen. Je krijgt dan snel een mailtje met instructies voor inschrijving, betaling , wegbeschrijving, wat mee te brengen enz..

Opgelet ! De inschrijving is wel pas definitief NA betaling.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, workshops en  gebeurtenissen op de blog? Klik dan ‘volg potjesensokjes’ in de balk rechts. Je krijgt dan een mailtje om je inschrijving te bevestigen (check je spam als je geen mail krijgt!!) ==>