*Draaien voor beginners en licht-gevorderden van 31 juli tot 4 augustus

bekijk ALLE AKTIVITEITEN =>

P1030170

Pottenbakken in de zomervakantie !

In deze cursus vertrekken we van jouw niveau . Ben je een echte beginner dan starten we met het maken van duimpotjes. Zo leer je eerst je materiaal kennen. Maar al snel zit je achter de draaischijf en kan je je ‘gevecht’ met de centrifugale krachten aanvatten. Draaien vraagt veel doorzettingsvermogen en oefening maar eens je voorbij het ‘centreren’ bent, maak je snel je eerste bekers en vaasjes. Heb je je eerste ervaring al achter de rug , dan gaan we samen kijken naar nieuwe uitdagingen, zij het kwa vorm of kwa grootte. We focussen vooral op de goeie draaitechniek eerder dan op het resultaat.

Cursus pottenbakkenaantal deelnemers: er is plek voor 6 draaiers . Dit verzekert genoeg individuele begeleiding van iedere deelnemer op zijn/haar eigen tempo.

lesuren : maandag tot vrijdag van de 9.00u tot 13.00.u Hierdoor heb je in de namiddag nog ruimte voor andere dingen 😜

Prijs: 240 euro

inbegrepen :

  •  1 pak klei (extra klei kan ter plaatse aangekocht worden)
  • ruwbak van afgewerkte stukken (tot max. 15 stuks)
  • Koffie, thee, water, chocola en koekjes.  (Zelfgebakken lekkernijen zijn echter altijd welkom 😋)

Hoe kan je inschrijven?

Vul onderstaand contactformulier in met je naam, e-mail, telefoonnummer (geef die aub in!! het is soms de enige manier om iets te communiceren wanneer mail niet werkt, ik zal hem niet misbruiken!) en de datum van de workshop die je wil volgen. Je krijgt dan snel een mailtje met instructies voor inschrijving, betaling , wegbeschrijving, wat mee te brengen enz..

Opgelet ! De inschrijving is wel pas definitief NA betaling.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten, workshops en  gebeurtenissen op de blog? Klik dan ‘volg potjesensokjes’ in de balk rechts. Je krijgt dan een mailtje om je inschrijving te bevestigen (check je spam als je geen mail krijgt!!) ==>