Twee heerlijke masterclasses : porselein draaien en ‘slow throwing’

Lieve potjesensokjes-fans,

Ik heb niets dan goed nieuws te melden want twee fantastische vrouwen hebben toegestemd om een Masterclass te komen geven in mijn atelier.

 

img_5742De eerste is een ‘oude bekende’ , namelijk Tineke Van Gils. Ze gaf al eens een cursus porselein en komt in augustus opnieuw naar België om ons nog meer te leren over dit prachtige materiaal.

 

img_7880De tweede is Joëlle Swanet. Haar principe van ‘Slow Throwing’ intrigeert me al een paar jaar, maar ik heb nu pas de vraag durven stellen om het met ons te komen delen. Ik kijk er onwaarschijnlijk naar uit!

p1000625Er is ook nog een plekje voor de tweedaagse dekselpotten en theepotten van 17-18 maart, dat komt er al snel aan, dus schrijf je nu in!

kermika-affiche-lowresVerder wil ik ook alvast aankondigen dat ik deelneem aan een tentoonstelling op het IKA (Instituut voor Kunst en Ambachten, Veemarkt Mechelen). Als afgestudeerden van deze school willen we laten zien waar we ondertussen mee bezig zijn. Ik kan alvast zeggen dat ik de ingeslagen weg van de grote porselein vazen verder zal ingaan en dat het kleurrijk zal worden 😉 Dus noteer in de agenda :  vernissage 21 April 20u en de tentoonstelling loopt tot 30 april.

Ik wens jullie alvast een fijne krokusvakantie met heel veel lentekriebels !

Tot snel,

Nora

Advertenties

geef gerust commentaar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s