Nieuwe data voor workshops !!

Beste vrienden en fans,

P1030710Ik ben een beetje nerveus. Enkele weken terug zijn de lezers en redactie van  ‘Decoratie-landelijke stijl’ een workshop komen volgen. Donderdag komt het tijdschrift uit, de ‘kersteditie’ nog wel en in 30000 exemplaren ! Ik verwacht dus veel vraag naar de theelichtjes workshops en heb er hopelijk genoeg gepland begin 2015. Maar om jullie de kans te geven eerst in te schrijven, zet ik alles alvast vandaag online.

Ook voor de keramisten en pottenbakkers onder jullie is er goed nieuws want ik herhaal nog eens de workshop glazuren wegens groot succes van de vorige edities. Deze keer ook op weekavonden voor de ‘werkende mens’ en in de paasvakantie.

Voor de draaiers zal er weldra ook nog wel wat bijkomen maar daarvoor moet eerst het atelier volledig af, dus nog even geduld..

Hieronder alvast een overzicht:

December 2014

Zondag 7 december  : ZOT-VAN-KADOOTJES : een gezellige namiddag vol met leuke, handgemaakte en originele kadootjes van gepassioneerde keramisten zoals Katja Van Breedam en Nathalie Hendrickx.  meer info : www.zotvankeramiek.com (ZET IN JE AGENDA ALS DAT NOG NIET IS GEBEURD!!)

Januari 2015 

zaterdag 17/01 : WORKSHOP THEELICHTJES VAN PAPIERPORSELEIN bij SCOOP in Antwerpen : een leuke beginners-workshop “midden in ’t stad ”

vrijdag 23/01 : ONTBIJTWORKSHOP THEELICHTJES VAN PAPIERPORSELEIN * : een workshop met ontbijt voor beginners “op den buiten”

vrijdag 30/01 : ONTBIJTWORKSHOP THEELICHTJES VAN PAPIERPORSELEIN * een workshop met ontbijt voor beginners  “op den buiten”

Februari 2015

zaterdag 7/02 ONTBIJTWORKSHOP THEELICHTJES VAN PAPIERPORSELEIN * een workshop met ontbijt voor beginners  “op den buiten”

Maart 2015

2/9/16/23 Maart : 4X4 GLAZUREN  ** : Een handen-uit-de-mouwen cursus over samenstelling en inkleuren van glazuren, verdeeld over 4 maandagavonden.

April 2014

6/7/8 en 10 April : 4X4 GLAZUREN IN DE PAASVAKANTIE ** : Een handen-uit-de-mouwen cursus over samenstelling en inkleuren van glazuren in de Paasvakantie

 

 

P1030691workshop keramiek P1030672

handgemaakt servies   P1020261

 

Advertenties

2 gedachtes over “Nieuwe data voor workshops !!

geef gerust commentaar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s