Voor al wie een klein beetje zot is van keramiek..

Dit is toch weer een spannend moment! Vandaag lanceren Femke en ik een heuse webshop! Ga vlug kijken!

En speciaal voor jullie, tot 19/05 10% korting met de code WELKOM0514   (in ’t winkelmandje ‘bon’ aanklikken en deze code ingeven)

www.zotvankeramiek.com


femke-noraZot van Keramiek heeft één doel: de wondere wereld van keramiek naar jou toe brengen. Geen massaproducten of wegwerpspullen maar unieke stukken, handgemaakt met veel passie, geduld en kennis.

Niet het zoveelste potje, kommetje of juweeltje dat in je kast ligt, maar dan éne stuk. Dat éne stuk dat een glimlach om je mond tovert, dat je niet kan laten even aan te raken, dat je enkel boven haalt als er ‘schoon volk’ over de vloer komt. Of net niet: je favoriete tas je waar je echt alles uit drinkt. Kortom, elk stuk is heeft karakter en dat merk je.

Wij, Nora en Femke, zijn 2 madammen vol passie voor keramiek. Zoals onze respectievelijke mannen het benoemen: “een uit de hand gelopen hobby”. Elk vrij moment zitten we met onze handen in de klei, avonden lang zitten we te dromen, praten en denken, en onze nachten zitten vol ideeën en inspiratie.En tijdens één van die avonden is Zot van Keramiek geboren. Een plek waar we keramisten willen laten samenkomen, hun werk onder de aandacht brengen en jou inspireren.

 Dus, snuister rond op onze site. En kijk of je dat éne stuk vindt.


Advertenties

4 gedachtes over “Voor al wie een klein beetje zot is van keramiek..

  1. Fantastisch Nora en Femke!ik wens jullie veel succes toe, maar als ik zie hoe jullie alles aanpakken, zal dat wel vlotje lopen.🙏 Groetjes,

    Karine

    Like

geef gerust commentaar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s