Een extra workshop theelichtjes en alles over de 4X4 Glazuren nu online!!

De workshop van 21 februari is volgeboekt !!!  Eerlijk gezegd had ik dat niet zo snel verwacht , maar ik kan niet zeggen dat ik er treurig om ben 😀 . Het is een leuke bende trouwens die hebben ingeschreven en zelfs mijn eigen pottenbaklerares komt mee theelichtjes maken!! Daar wordt een mens vrolijk van! (maar ook wel wat zenuwachtig hihi)

Maar voor diegenen die ik al moest teleurstellen (en voor wie zich nog ging inschrijven maar het te lang heeft uitgesteld 🙂 ) is er goed nieuws, er komt een extra workshop een weekje later (28/02)

workshop keramiek glazuren

En nog meer goed nieuws : Je kan nu ook inschrijven voor de 4X4 Glazuren in de paasvakantie. Deze workshop is een introductie in het zelf aanmaken en inkleuren van glazuren. Er komt een beetje theorie aan te pas , maar vooral heel veel praktijk. Na 4 (halve) dagen ga je naar huis met 4 glazuurrecepten en 44 kleurstalen . Je angst om zelf te experimenteren met glazuren is na deze workshop voor altijd van de baan!

Ook voor de workshop ‘zelf papierporselein maken en inkleuren‘ zijn er al wat inschrijvingen binnengelopen, maar er zijn nog 5 plekjes vrij.

Alle info op de Activiteiten-pagina !!

Advertenties

geef gerust commentaar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s